Dobro došli u Retro Bar

Nišlije dobro znaju da „RetroBar“postoji na dve lokacije i da uopšte nije važno u koji će svratiti jer će im na oba mesta biti poslužena odlična hrana.

Za nas je najvažnije da se svakog dana staramo o kvalitetu, kao što smo radili na samom početku. Upravo to nas je i održalo punih sedam godina.

Naročito se brinemo otome da svaki zalogaj bude kvalitetan i ukusan. Znamo da je za to preduslov pažljivo biranje najboljih sezonskih namirnica od kojih će vam naš kuvar spremiti jelo.

Zbog ovog pristupapripremanju obroka gosti su zadovoljni, a to znamo jer se uvek vraćaju. Ovaj receptza uspeh nikada nećemo promeniti! Ali, mi smo daleko odklasičnog restorana.

Mi smo restoran-bar koji voli da priprema baš ukusne internacionalne obroke! Ako navratite, obavezno probajte takos rolnice. To je marinirana piletina umotana u hrskavu tortilju,pa onda zapečena.

Za one koji su skloni gastronomskim avanturama, preporučujemo domaći Kamikaza ljutkasti sos koji će istaći sve note ukusa ovog jela. Ovog leta pobrinuli smo se da uz promocije pića i hrane koje organizujemo tokom cele godine, akcenat stavimoina akustične svirke.

Svi već znaju da je muzikau „Retro baru“pravi doživljaj, zato smo i ovog leta pronašli način da osvežimo večeri zvucima gitare.

Izvor: CocaCola.rs