Naša priča

RETRO BAR

TRADICIONALNO I
MODERNO

Inspirisani ugostiteljstvom i željom i voljom da budućim gostima ponudimo kvalitetnu uslugu i proizvode, opuštenu i  domaćinsku atmosferu, 2013. godine nastao je RETRO BAR u Nišu.

Ime Retro bar je došlo spontano. Lokal koji je trebalo da renoviramo imao je u sebi par starih, retro detalja, i ime se samo nametnulo.

I posle 7 godina rada i prisustva na ugostiteljskoj mapi grada Niša, naša misija je i dalje ista. Volja i ljubav prema ovom poslu nas održava a mnogobrojni gosti i dalje motivišu i inspirišu da budemo još bolji, što je dovelo do toga da otvorimo i naš drugi Retro bar, u samoj blizini centra grada,  kao restoran bar, sa raznovrsnom internacionalnom ponudom hrane i naravno pića.

Glavna odlika i karika  našeg poslovanja  je kontinuirano unapređenje i ulaganje u posao kao i briga o gostima i zaposlenima.

Dobro došli na druženje sa
Retro bar ekipom

UVEK UKUSNO

IZNENADITE NEPCE 🙂

Koncept prirpeme hrane i rada naše kuhinje zasnovan je na raznim specijalitetima savremene i moderne gastro scene uz odabir kvalitetnih namirnica i posvećenosti i ljubavi naših kuvara prema kuhinji.
Jelovnik sadrži pregršt specijaliteta od mesa, obrok salata, pasti, rižota i naravno, poslastica. A za naše najmlađe goste, tu je i dečiji meni.

Sa kuhinjom i hranom nikada dosadno i nikada dosta, tako da je naša vizija i dalje njeno usavršavanje i razvijanje uz poštovanje svih standarda o bezbednosti hrane i očuvanje i održavanje kvaliteta.

NAŠA RADINOST

RETRO BAR

Prethodna
Sledeći